Ga naar de inhoud

Groeplessen in Haps

In het gezellige Haps, Brabant, verzorg ik wekelijks vier lessen in kleine groepen, gebaseerd op biomechanica – een chic woord voor het afstemmen van spieren en gewrichten. Hier beweeg je op jouw eigen natuurlijke wijze, terwijl aanwijzingen zorgen voor positieve veranderingen, waardoor je spieren en gewrichten op een nieuwe manier gaan samenwerken. De bewegingen in de les vergemakkelijken het dagelijkse bewegen.

Iedereen begint op zijn eigen niveau en de bewegingen bestaan uit meerdere stappen. Of je nu een beginner bent of gevorderd, deze sessies zijn geschikt voor iedereen.

De oefeningen worden uitgevoerd met en zonder materialen. Vergeet niet je eigen matje mee te nemen, en als je wilt, een flesje water.

In het lesrooster vind je een overzicht van alle sessies. Inschrijven, inloggen, sessies boeken en betalen kun je eenvoudig online doen.

Deelnemers zeggen .....

‘Ik heb véél baat bij je lessen. Het heeft mij alleen al bij het opstaan na de val (met de fiets) enorm geholpen om overeind te komen. En nu zijn er ’n heleboel kleine dingetjes die toch net wat makkelijker met één hand. Het is dus écht zinvol.’