Meteen naar de inhoud

Natuurlijk Bewegen

De beweegsessies zijn gebaseerd op biomechanica. Een mooi woord voor het uitlijnen van de spieren en gewrichten. De beweging voer je uit op jouw eigen natuurlijke manier. Aanwijzingen zorgen voor verandering waardoor je spieren en gewrichten anders gaat gebruiken.

Iedereen start vanaf het eigen niveau. De bewegingen bestaan uit meerdere stappen. De sessies zijn geschikt voor beginners en gevorderden.

De bewegingen worden uitgevoerd zowel met als zonder materialen. Neem zelf een matje en evt. een flesje water mee.

In het lesrooster vind je het overzicht van alle sessies.  Inschrijven, inloggen, sessies boeken en betalen kan online. 

Circuittraining

De circuittraining  staat in het teken van Natuurlijk Bewegen. Praktische bewegingen die onze moderne leefstijl niet meer van ons lichaam vraagt. Bijvoorbeeld tillen, balanceren, springen, rennen en hangen.  Altijd aangepast aan jouw niveau. Door deze basisvaardigheden te herintroduceren, maak je jouw lichaam sterker en beweeglijker.

Na de warming-up worden alle bewegingen voor het circuit doorgenomen. De sessies zijn geschikt voor beginners en gevorderden. Iedere opdracht wordt aangepast op individueel niveau.

De bewegingen worden uitgevoerd zowel met als zonder materialen. In het lesrooster vind je alle sessies. Via Momoyoga kun je inschrijven, inloggen, sessies boeken en betalen.

Deelnemers zeggen .....

‘Ik heb véél baat bij je lessen. Het heeft mij alleen al bij het opstaan na de val (met de fiets) enorm geholpen om overeind te komen. En nu zijn er ’n heleboel kleine dingetjes die toch net wat makkelijker met één hand. Het is dus écht zinvol.’