Ga naar de inhoud

Eendaagse training Gezond Werken

In ieder bedrijf zijn er mensen die een aantal dagen per week doorbrengen achter een bureau. Met de handen op het toetsenbord en de ogen gericht op een scherm. Geconcentreerd aan het werk. Armen, schouders, nek en rug brengen deze uren vaak in dezelfde houding door. Is handig voor het uitvoeren van het werk, alleen is je lijf daar minder blij mee.

Iedereen kent wel het gevoel van een stijve schouder of een nek. Dit is een signaal van ons lichaam, dat we te weinig hebben bewogen. We kunnen dit signaal best een tijdje negeren, maar er komt een moment dat ons lichaam vervelender signalen af gaat geven. Echt serieuze fysieke klachten, bijvoorbeeld een frozen shoulder, pijnklachten in de onderrug of een RSI arm.

Het vervelende van deze klachten is dat ze zich niet alleen manifesteren tijdens het werk. Ook bij sociale – en sportactiviteiten hebben ze invloed op hoe wij bewegen en hoe we ons daarbij voelen.

In veel gevallen zoek we hulp om het probleem op te lossen. Maar wat als je het probleem voor kan zijn? Wat als je zelf weet wat je kunt doen om deze fysieke problemen te voorkomen? Stel dat je zelf de klachten kunt verminderen door beweegmomenten in te lassen tijdens de werkuren achter je bureau?

Wat levert het jou op?

De ééndaagse training Gezond Werken ondersteunt mensen die veel tijd achter een bureau doorbrengen én te maken hebben met fysieke klachten. Samen met jou bewegen we een dag op een mooie locatie in Nederland of België. Inclusief catering, zodat we volledig kunnen focussen op hoe, wat en waarom we bewegen zoals we bewegen.

Resultaat:

 • Je leert welke signalen jouw lichaam geeft voor er fysieke klachten ontstaan.
 • Je ervaart wat gevarieerd bewegen met jouw lichaam doet.
 • Je krijgt een serie bewegingen aangereikt die ieder moment van de dag zijn toe te passen.
 • Je ontdekt dat bewegen bijdraagt aan meer energie en concentratie.
 • Je bent zelf in staat om fysieke problemen tijdig te herkennen en aan te pakken.
Gezond Werken Preventie Meer Bewegen

Extra bonus:

De eerste vier inschrijvingen krijgen een maand lang gratis toegang tot videoserie Nek & Schouders (normaal €15)!

Praktische informatie

 • De training wordt gegeven van 10.00 – 16.00 uur.
 • De training wordt gegeven aan min. zes en max. twaalf deelnemers.
 • De kosten bedragen € 147,- p.p. excl. btw.
 • Inbegrepen zijn koffie, thee, lesmaterialen en een lunch.
 • De inschrijving is definitief als de betaling is ontvangen.
 • Inschrijven is mogelijk voor iedereen.
 • Voor bedrijven is het in overleg mogelijk om voor het eigen team een locatie en datum af te spreken. De inhoud kan worden afgestemd op de fysieke klachten van de deelnemers.

Data en locaties

De eerst volgende trainingen worden gegeven in maart 2024 op twee verschillende locaties. Beide locaties zijn gelegen in het buitengebied met voldoende parkeergelegenheid.

Zaterdag 18 mei Zorgboerderij De Cinquant – Cinquant 4 – Haps (NL)

Dinsdag 28 mei bij AlignmentLab – Grote Heide 108 – Pelt (België)

Direct aanmelden en betalen via Ideal kan via onderstaande knop. Heb je hulp nodig of heb je nog vragen, stuur een mail naar info@hethelendehuis.nl

 

Met een klik op de knop blijf je op de hoogte van de actuele acties en trainingen!