Ga naar de inhoud

Biblioplus - Interactieve workshop

Biblioplus organiseert lezingen met de slogan ‘Pak je Podium’. Het Open Podium is voor mensen die passie, expertise en ervaring willen delen met anderen. Op dinsdag 21 november mag ik mijn passie delen met het thema ‘Beweeg meer van jezelf’.

Een lezing geven over ‘Meer bewegen van jezelf’ en het publiek een uur stil laten zitten kan natuurlijk niet. Want bewegen = voelen wat je beweegt. Om die reden is het een interactieve workshop met uitleg over de achtergrond van de mens in relatie tot beweging. Met praktische bewegingen om toe te voegen aan de (werk)dag. Naast een stukje theorie gaan we vooral actief aan de slag. Na afloop is er ruimte voor het stellen van vragen.

Deze workshop is geschikt voor iedereen die veel uren achter een bureau doorbrengt tijdens de (werk)dag. Je hebt geen specifieke beweegervaring nodig om aan de workshop deel te kunnen nemen. Na deelname ontvang je per mail nog een document met een aantal bewegingen, zodat je deze kunt herhalen èn integreren in de (werk)dag.

Aanmelding verloopt via de website van Biblioplus. De link vind je hiernaast onder de knop. Er is plaats voor max. 25 deelnemers.

 

IMG_4746

Dinsdag 21 november 19.00 uur