Ga naar de inhoud

Online Minitraining: Staan aan het bureau

Spelen rug- of andere klachten op als je aan je bureau staat?

Een stabureau geeft afwisseling als het gaat om bewegen aan je bureau. Maar wat als je last krijgt van je onderrug? Of gaat hangen in één heup, omdat je vermoeid raakt na een half uur staan? Hoe sta je eigenlijk op twee voeten? En hoe kun je zeurende onderrug voorkomen?

Wat ga je leren?

Via Zoom leg ik iedere sessie een paar bewegingen uit, die we samen een aantal keer uitvoeren. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Dan kun je een week oefenen om deze bewegingen te integreren in jouw (werk)dag.  Een week later voegen we daar nieuwe bewegingen aan toe. Omdat het eigen maken van bewegingen nu eenmaal tijd en geduld vraagt. En daarin zal ik je begeleiden. 

Praktische informatie

De minitraining wordt gegeven op maandagavond van 19.30 – 20.00 uur. Het beste is om live aanwezig te zijn. Dan leer je ook van de vragen van andere deelnemers. Daarnaast krijg je drie maanden toegang tot de video’s waar je alle bewegingen terug kunt vinden.

De kosten bedragen € 37,- voor vier sessies van 30 minuten, een beweegagenda (pdf) en toegang tot de instructievideo’s.

Wat levert het jou op?

De bewegingen die ik je aanleer tijdens de minitraining zorgen ervoor dat je ‘meer van jezelf’ gaat bewegen. De bewegingen maak je aan je bureau terwijl je werkt. Of je maakt er tijd voor tussen twee taken in. Juist met een drukke baan zijn deze bewegingen nodig om goed voor je lichaam te zorgen.

Heb je het gevoel geen tijd te hebben voor bewegen tijdens het werk? Besef dat je maar één lichaam hebt. Waar je niet alleen gebruik van maakt tijdens het werk. Ook thuis is het prettig dat je vrij kunt bewegen zonder pijn of een stijf gevoel in je spieren.

Heb je nog vragen, neem dan contact met mij op via het contactformulier.

Of bel / app naar Paula de Visser, tel. 06 – 400 64 724. Spreek je bericht in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.