Meteen naar de inhoud

Minibreak voor kantoortijgers

Kantoortijgers zijn er in overvloed. En dan heb ik het over hard werkende mensen die veel tijd achter een bureau doorbrengen. Meestal is dat vooral werken met je hoofd, armen en vanuit je hart. De tijd vliegt voorbij. En dan vergeet je de rest van je lijf.

Met de minibreak laat ik je meer van jezelf bewegen. Ik beweeg een kwartier met je mee, zodat jouw lichaam weer in beweging komt èn je er weer tegenaan kunt.

Wat levert het jou op? Je bent even uit je hoofd, land weer in je lijf èn je gebruikt die spieren en gewrichten die aan een bureau veel te weinig aan bod komen. Mijn insteek is om te zorgen dat jij weet hoe je meer van jezelf kunt bewegen tijdens je werkdag. Om fysieke klachten te verminderen of zelfs te voorkomen.

Tip: check bij je werkgever of deze minibreaks vergoed kunnen worden vanuit een Vitaliteitsbudget.

Klik op de knop om je aan te melden. Kies in Momoyoga eerst ‘Inschrijven’. Daarna inloggen, kies een les, klik op ‘boek nu’, kies ‘Nieuw product kopen, kies de gratis kaart en je eerste minibreak is geboekt.

Het gratis maandabonnement kun je nu al boeken. Er zit geen limiet op het aantal minibreaks te volgen minibreaks. Per minibreak is een max. aantal plaatsen beschikbaar. 

Neem je minimaal 5x deel, dan ontvang je ook een pdf bestand als naslagwerk met foto’s en beschrijving van de bewegingen. Deze ontvang je per mail op 1 november, zodat je meteen zelf aan de slag kunt.

Beweeg gratis mee in de maand oktober!

Van 2 t/m 31 oktober je gratis onbeperkt deelnemen aan de minibreaks.

Met de minibreaks maak  je actief  kennis met Gezond Werken. Een minibreak betekent 15 minuten bewegen. Je ontdekt welke bewegingen je achter het bureau kunt maken. Welke beweging is voor jou een uitdaging? Welke beweging geeft je energie?

Door een aantal keer mee te doen, ervaar je dat herhaling de sleutel is tot succes. 

Voor de minibreak heb je soms een bureau en een stoel nodig. De bewegingen zijn rustig èn intensief genoeg om de spieren en gewrichten in actie te brengen.