Ga naar de inhoud

Interactief webinar Gezond Werken

Gezond Werken is gebaseerd op o.a. biomechanica. Op papier is dat prima uit te leggen, alleen ervaar je dan niet wat de beweging daadwerkelijk met je doet. Via het online webinar kun je het zelf ervaren.

In het webinar besteed ik kort aandacht aan een stukje theorie over waarom we (niet) bewegen. De rest van de tijd ben je in beweging. Eerst op je eigen manier en daarna krijg je aanwijzingen waardoor je spieren en gewrichten intensiever gaat bewegen. Op een rustige manier èn met aandacht zodat je voelt wat je doet.

online training gezond werken preventie bewegen

Wat kun je verwachten?

– Het webinar is gratis en duurt max. een uur. Er is plaats voor vijftien deelnemers, omdat persoonlijke aandacht belangrijk is als het gaat om bewegen.

– We gebruiken een stoel en een tafel als hulpmiddel voor een aantal bewegingen. Draag (werk)kleding die je niet belemmert in jouw bewegingen.

– Het webinar bevat geen verkooppraatjes. Het draait om bewegen, ervaren en plezier. Als je enthousiast wordt van mijn aanpak en je wilt met mij aan de slag, neem dan contact met mij op.

-“Replay? Nee, helaas”. Als je echt gemotiveerd bent en het verschil wilt maken in je dagelijkse beweging, zorg dan dat je erbij bent. Dat is de eerste stap om daadwerkelijk in beweging te komen. Kun je niet live aanwezig zijn? Maak een afspraak voor een gratis online Beweeg meer van Jezelf sessie van 30 minuten.