Meteen naar de inhoud

ik ben ......

Mijn naam is Paula de Visser. Na vele omzwervingen ben ik beland in de wereld van bewegen. Sinds 2012 geef ik beweeglessen aan volwassenen.  En van Meer Bewegen voor Ouderen is mijn aandacht verschoven naar Natuurlijk Bewegen. 

Welke bewegingen vergeten wij te maken en hebben wij toch nodig? Als kind zijn we meestal zeer beweeglijk en naarmate we ouder worden, bewegen we minder gevarieerd en fysieke klachten gaan ons leven bepalen. Sterker nog, soms worden onze fysieke klachten ‘gewoon’. 

In mijn lessen kan iedereen bewegen op eigen niveau. Iedere oefening heeft een basis en die bouw je in eigen tempo uit. Een belangrijk aspect is voelen wat je doet. En uiteindelijk meer bewegen van jezelf.

De bewegingen in mijn lessen zijn gebaseerd op Nutritiuos Movement, MovNat en Genius of Flexibility. Mocht je nog twijfelen, ik denk vaak aan de volgende uitspraak van Erwan Le Corre, grondlegger van MovNat:

‘Je hoeft niet fit te zijn om natuurlijk te bewegen, je hebt natuurlijke bewegingen nodig om fit te worden en te blijven’.