Ga naar de inhoud

Long covid - de weg naar herstel

Ervaar je aanhoudende klachten sinds Covid-19 en voelt het alsof niemand je echt begrijpt?

Maak kennis met natuurgeneeskundige Tanja Crabeels, die niet alleen professioneel, maar ook persoonlijk bekend is met de strijd tegen Long Covid. Deze workshop biedt inzicht in een aantal stappen, geboren uit haar eigen zoektocht naar herstel. Slechts een jaar geleden stond Tanja op het punt haar praktijk op te geven door Long Covid. Vandaag de dag zet ze die ervaring in om anderen te helpen en samen de weg terug te vinden naar herstel èn daarmee kwaliteit van leven te verbeteren.

Deze informatieve workshop wordt gegeven door Long Covid-therapeut Tanja Crabeels en Paula de Visser, trainer in Natuurlijk Bewegen. Samen introduceren ze een holistische benadering die je inzicht geeft in de weg naar herstel. Je ontdekt Tanja’s persoonlijke verhaal en welke stappen zij heeft ingezet  voor de strijd tegen Long Covid. Paula de Visser laat zien hoe je met eenvoudige, dagelijkse bewegingen je lichaam weer kunt activeren. Doe mee en vind jouw pad naar herstel.

Wat kun je verwachten?

  • Inzicht in Long Covid: Krijg helderheid over de complexiteit van long covid en ontdek de onderliggende oorzaken.
  • Leefstijlaanpassingen: Leer hoe cruciale veranderingen in je leefstijl kunnen leiden tot duurzaam herstel.
  • Eenvoudig te integreren bewegingen: Maak kennis met praktische oefeningen die soepel in je dagelijkse routine passen.
  • Dieper begrip van beweging: Begrijp niet alleen hoe je beweegt, maar ook hoe je elke beweging kunt intensiveren voor maximaal effect.

Voor wie is deze workshop?

Deze informatieve workshop is voor iedereen die de uitdagingen van langdurige covid-klachten ervaart en inzicht wil krijgen in de oorzaken van het niet kunnen herstellen. Na deze workshop weet je wat er op celniveau in het lichaam aan de hand is. Je ontdekt welke rol voeding speelt  en welke bewegingen je in kunt zetten als je over weinig energie beschikt.

Meld je aan voor deze workshop en ga samen met Tanja en Paula op een reis richting herstel om in kleine stapjes de kwaliteit van leven weer terug te winnen.

Aanmelden:

De workshop wordt gegeven op zaterdag 11 mei van 10.00 – 12.00 uur. We zijn te gast bij zorgboerderij de Cinquant in Haps. De groep bestaat uit max. 12 deelnemers.

De workshop wordt gegeven van 10.00 – 12.00 uur en de kosten zijn € 25,-. Dit is inclusief koffie, thee, gezonde koek en een uitdraai van de informatie die wordt besproken.

Om je aan te melden, stuur een e-mail naar info@hethelendehuis.nl. Na je aanmelding ontvang je een e-mail met daarin alle nodige informatie en de instructies voor de betaling. Je inschrijving is pas definitief na ontvangst van de betaling.

Heb je nog vragen? Aarzel niet om contact op te nemen met Paula via telefoon, WhatsApp, of e-mail.

Bezoek ook de website van Tanja: https://bodyresetcentre.com/