Ga naar de inhoud

Workshop Rug, nek & schouders - zaterdag 3 juni

Ben jij ervaringsdeskundige op het gebied van rug, nek of schouderklachten? En komen deze klachten eens in de zoveel tijd weer terug? Ben je het zat dat het je beperkt in jouw kwaliteit van leven? In deze workshop leer je hoe je zelf kunt werken aan het verminderen van deze klachten. Of zelfs het voorkomen ervan.

De meeste klachten ontstaan doordat spieren en gewrichten niet optimaal worden gebruikt. Je gebruikt maar een klein deel van de bewegingsuitslag. Het moderne leven neemt nu eenmaal noodzakelijke beweging uit handen. Je lichaam geeft wel signalen af, maar meestal worden deze genegeerd. En kom je pas in actie als de klachten jouw dagelijks leven beïnvloeden.

In deze workshop neem ik je mee op ontdekkingsreis. Met kleine bewegingen ervaar je hoe je meer ruimte maakt in de spieren en gewrichten. Met grote bewegingen ga je voelen hoe spieren en gewrichten met elkaar verbonden zijn. Je leert luisteren naar je lichaam. Door de bewegingen regelmatig te herhalen, creëer je ruimte in spieren én gewrichten.

Praktische informatie

Vanaf 9.15 uur ben je van harte welkom op de locatie in Haps. We starten om 9.30 uur. De workshop bestaat uit twee blokken van 60 minuten met een korte koffiepauze. De bewegingen worden zowel met als zonder ondersteunende materialen uitgevoerd. Voor de workshop heb je geen specifieke beweegervaring nodig. Indien nodig worden bewegingen aangepast aan jouw fysieke situatie.

Rond 12.00 uur wandelen we naar zorgboerderij De Cinquant. Hier staat een biologische lunch voor ons klaar. Kosten voor workshop, koffie/thee en de lunch bedragen € 45,- p.p.

Meld je aan via de oranje knop. Of neem contact op als je meer informatie wilt. Na aanmelding ontvang je binnen twee werkdagen een bevestigingsmail met o.a. de locatie en betaalwijze. Je aanmelding is definitief als het bedrag voor 27 mei is overgemaakt.

P.S. Deze workshop wordt ook gegeven aan bedrijven, zowel op locatie als online. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Nek 3

Heb je vragen over de workshop? 

Mail, bel of app mij, dan neem ik snel contact met je op.

hethelendehuis@ziggo.nl

06 400 64 724